Decoratiuni PublicitareProductia de decoratiuni poate include diferite tehnologii si abordari, cum ar fi productia de litere volumetrice din polistiren, tablouri canvas, tapet tiparit, autocolant pereti, masti pentru calorifere, backsplash printat pentru bucatarii sau casete luminoase tip Barisol. Aceste decoratiuni pot fi utilizate pentru a imbunatati aspectul si functionalitatea unui spatiu.

Literele volumetrice din polistiren sunt litere, cifre sau alte forme tridimensionale, care sunt realizate dintr-un material usoar si durabil, precum polistirenul expandat. Acestea pot fi utilizate ca elemente decorative in magazine, birouri, expozitii, sau orice alt spatiu comercial sau de afaceri.

Tablourile canvas sunt tiparite digital pe panza de in sau bumbac, iar apoi montate pe un cadru de lemn. Acestea pot fi utilizate ca decoratiuni de perete in orice spatiu, inclusiv in case, birouri, restaurante, hoteluri sau expozitii de arta.

Tapetul tiparit este o tehnologie moderna care permite tiparirea de imagini digitale sau designuri pe panza de hartie sau vinil. Acesta poate fi utilizat pentru a acoperi peretii in orice spatiu si poate fi personalizat in functie de preferintele si nevoile clientului.

Autocolantul pentru pereti este o alta optiune de decorare a peretilor, care permite personalizarea oricarui spatiu cu imagini sau designuri personalizate. Acesta poate fi utilizat in birouri, case, magazine sau orice alt spatiu care are nevoie de un decor personalizat.

Mastile pentru calorifere sunt elemente decorative care sunt utilizate pentru a acoperi caloriferele sau conductele de aer conditionat si pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi lemnul, metalul sau polistirenul. Acestea pot fi personalizate cu imagini sau designuri pentru a se potrivi cu stilul si decorul unui spatiu.

Backsplash-ul printat pentru bucatarii este o tehnologie moderna care permite tiparirea de imagini sau designuri pe suprafetele de protectie ale peretilor din bucatarii. Aceasta poate fi realizata din diferite materiale, cum ar fi sticla, ceramica sau otel inoxidabil.

Casetele luminoase tip Barisol sunt un alt element decorativ care poate fi utilizat pentru a imbunatati aspectul si functionalitatea unui spatiu. Acestea sunt realizate dintr-un material plastic translucid care poate fi iluminat cu LED-uri pentru a crea un efect de lumina uniforma si frumos. Casetele luminoase pot fi personalizate cu imagini sau designuri pentru a se potrivi cu stilul si decorul unui spatiu.

Google Search Term : mobila ieftina  mobila dormitor ieftina  acvariu pret  dressing pret ieftin  anything  acvarii mobila  ambianta mobila dormitoare  mobila inteligenta living  mobilier de baie pret http://www.mobilaexpo.ro/acvariu-comanda-bucuresti-pret-mobilier-acvarii-pesti  http://www.mobilaexpo.ro/mobila-living-la-comanda-pret-calitate-creativitate-bucuresti