Despre Noi

Despre Noi

Cunoastem cat de insemnat este confortul si nu indicam nimic doar pentru ca este practic sau estetic.

Ne dorim sa fim un partener de dialog, un dialog despre mobila la comanda pe care v-o doriti, sa punem pe hartie ideile, pentru ca, renuntand la restrictiile tehnice ale spatiului, detaliind imbinarile, tinand cont de materialele existente, sa le facem sa prinda forma.

Dorim ca mobila noastra să cuprindă toate aspiratiile şi visele legate de designul interior exclusiv realizat pentru Dvs.

Valori

Suntem o companie moderna producatoare de mobila la comanda, cu o experienta insemnata in sfera productiei .In continua dezvoltare, dorim sa facem fata oricarui proiect. Investim in personal si in dezvoltarea acestuia fiind constienti ca nici un utilaj nu poate inlocui un om, punem pasiune in toate produsele realizate.

Oamenii nostri, pe langa experienta remarcabila , sunt bine pregatiti, la curent cu tot ce apare nou pe piata in materie de utilaje, tehnici si materiale. Din dorinta de a va simti multumiti, urmarim designul, prezentarea si perfecta executie a fiecarui produs in parte.

Condusa de ambitia de a ramane printre favoriti ,ATLAS MEDIA EXPO si-a propus sa ofere tot ceea ce este mai bun pentru clienti si angajati, astfel incat impreuna sa dezvolte armonios relatia companie - angajat - client.


Google Search Term : mobila ieftina  mobila dormitor ieftina  acvariu pret  dressing pret ieftin  anything  acvarii mobila  ambianta mobila dormitoare  mobila inteligenta living  mobilier de baie pret http://www.mobilaexpo.ro/acvariu-comanda-bucuresti-pret-mobilier-acvarii-pesti  http://www.mobilaexpo.ro/mobila-living-la-comanda-pret-calitate-creativitate-bucuresti