Mobila DressingModul in care ne tinem imbracamintea si incaltamintea este de multe ori un fel de oglinda a personalitatii noastre.
Problema este intotdeuna spatiul, atunci cand vine vorba de locul unde sa ne tinem hainele, mai ales daca locuim la bloc. Spatiul amenajat pentru a depozita imbracamintea si incaltamintea trebuie sa aiba o lumina puternica, sa fie aerisit , sa aiba oglinda mare.
Important este sa aiba cat mai multe rafturi, sertare si umerase. Hainele trebuiesc puse in asa fel incat in fiecare sezon cele adecvate timpului de afara sa fie mereu la indemana.
Dressingul este realizat in functie de nevoile fiecarui client cu accesoriile aferente: suport de cravate, suport de pantaloni, bare de haine, suport de curele, suport de genti, compartimentare pentru pantofi.
Usile dressingului pot fi dotate cu sisteme de glisare moderne de inalta calitate sau cu usi batante in sistem clasic si se pot realiza dintr-o gama variata de profile si culori, materialul pentru ele putand fi PAL, lemn, sticla clara, fumurie, sablata sau imprimata cu diverse desene.

Google Search Term : mobila ieftina  mobila dormitor ieftina  acvariu pret  dressing pret ieftin  anything  acvarii mobila  ambianta mobila dormitoare  mobila inteligenta living  mobilier de baie pret http://www.mobilaexpo.ro/acvariu-comanda-bucuresti-pret-mobilier-acvarii-pesti  http://www.mobilaexpo.ro/mobila-living-la-comanda-pret-calitate-creativitate-bucuresti