Standuri ExpozitiiDin dorinta de a veni in intampinarea clientului cu idei si solutii noi, sfera preocuparilor noastre a depasit crearea si realizarea pieselor de mobilier.
Avem tehnologia si experienta necesare realizarii studiourilor tv, decorurilor interioare si nu in ultimul rand oferim servicii complete de proiectare si realizare a standurilor expozitionale pentru targuri si expozitii.
Astazi, amenajarea unui stand expozitional este mai mult decat un exercitiu de arhitectura, este un vector de imagine, este una din cele mai bune metode de promovare directa pe care o firma o poate folosi. Diferentierea a fost intotdeauna factorul de succes menit a crea un avantaj competitiv fata de concurenta.
De aceea studiem şi analizam tendinta pietei dar scopul nostru este sa propunem idei noi, inovatoare cu un pas inaintea celor actuale. Toate culorile şi formele pot fi integrate într-un proiect.
Arhitectura pe care o cream şi promovam este condusa de modul in care combinam masa, spatiul, volumul, textura, lumina, umbra, materialele dar si elementele pragmatice cum ar fi costul accesibil, executia, tehnologia. Toate acestea au scopul de a ajunge la un final estetic si functional.
Proiectam , construim si amenajam standuri personalizate din diverse materiale cum ar fi : plexiglas, lemn, rigips sau PAL, confectii metalice si profile din aluminiu.

Google Search Term : mobila ieftina  mobila dormitor ieftina  acvariu pret  dressing pret ieftin  anything  acvarii mobila  ambianta mobila dormitoare  mobila inteligenta living  mobilier de baie pret http://www.mobilaexpo.ro/acvariu-comanda-bucuresti-pret-mobilier-acvarii-pesti  http://www.mobilaexpo.ro/mobila-living-la-comanda-pret-calitate-creativitate-bucuresti