Mobilier HotelierPentru un hotel/pensiune cuvintele cheie ar trebui sa fie confort si relaxare. Mobilierul creat pentru astfel de spatii trebuie conceput cu gust si executat impecabil, din materiale rezistente la uzura indelungata, sa aduca întregului ansamblu personalitatea, pata de culoare si nota de rafinament de care hotelurile ar trebui sa dispuna.
ATLAS MEDIA EXPO ofera solutii complete de design personalizat pentru mobilierul hotelier care sa aduca un plus de valoare afacerii dumneavoastra.
Putem realiza piese de mobilier care se preteaza oricarui tip de spatiu sau functiune ce se regaseste in cadrul programului hotelier.
Exemple reprezentative in acest sens pot fi: - Lobby-ul cu desk-ul de receptie - Cafenelele, barurile si restaurantele - Camerele individualizate - Spatiile comerciale

Google Search Term : mobila ieftina  mobila dormitor ieftina  acvariu pret  dressing pret ieftin  anything  acvarii mobila  ambianta mobila dormitoare  mobila inteligenta living  mobilier de baie pret  bucatarie comanda bucuresti pret  mobila de dormitor ieftina  dressinguri pret  expozitii mobila dormitor  mobilier de office  pret mobila bucatarie la comanda google search  mobilier baie preturi  mobilier pentru baie prețuri  www.mobilaexpo.ro  SEMALT.COM  mobila comanda tineret  Modele mobilier cu agvariu  acvariu pesti  Dressing ușa culisanta mdf